Košarica priljubljenih

  Partnerji


  Pogosta vprašanja


  • Kako objavim oglas za varstvo otrok?

   Vsebino oglasa vpišite v spletni obrazec. Bodite pozorni na to, da pri kontaktnih podatkih vpišete točne podatke, da starši ali varuške nimajo težav, ko vas želijo kontaktirati.

  • Kako kontaktiram varuško ali starše?

   Starše, ki iščejo varstvo oziroma varuške, ki varstvo otrok ponujajo kontaktirate tako, da odprete oglas, ki vas zanima, nato pa v desnem zgornjem kotu oglasa kliknete gumb "PIŠI STARŠEM" oziroma "PIŠI VARUŠKI". Pod oglasom se odpre kontaktni obrazec, ki ga izpolnete in kliknite gumb "POŠLJI". S tem bo vaše sporočilo poslano na elektronski naslov tistemu, ki je oglas objavil.

  • Kako izbrišem ali popravim svoj oglas?

   Ob vsaki objavi oglasa na portalu varstvo.net prejmete potrditveno elektronsko sporočilo, ki vsebuje povezavo za brisanje oglasa. S klikom na povezavo se bo v vašem brskalniku odprla podstran portala Varstvo.net za brisanje oglasa, na ekranu pa bodo prikazani podatki o vašem oglasu. Če ste prepričani, da želite oglas odstraniti, to potrdite s klikom na gumb "Odstrani". Enak postopek lahko uporabite, če bi želeli oglas popraviti - torej enostavno odstranite stari oglas in objavite novega. Če ste potrditveno sporočilo pomotoma izbrisali, ga lahko odstranimo tudi mi. Na elektronski naslov support@varstvo.net ali nam preko kontaktnega obrazca pošljite sporočilo ter prilepite povezavo do vašega oglasa, da bomo vedeli za kater oglas gre.

  • Kako poiščem oglas za varstvo?

   Glede na lokacijo ali čas varstva lahko ustrezni oglas poiščite preko iskalnika, ki se nahaja na desni strani na podstraneh »IŠČEM VARSTVO« oziroma »NUDIM VARSTVO«. Iskalnik bo razvrstil oglase glede na željeno lokacijo in s tem omogočil lažje brskanje med oglasi.

  • Kako naredim izbor oglasov?

   Med brskanjem po oglasih si lahko posamezni oglas označite kot »PRILJUBLJEN OGLAS«. Kasneje boste lažje pregledovali oglase, jih primerjali, neprimerne izločili, ostal pa bo izbor naprimerjejših ponudb ali povpraševanj za varstvo otrok.

  Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na support@varstvo.net ali na naši Facebook strani.
  bottom