Objavljeno 1. 11. 2020
Popoldne, Zvečer, Med vikendi
Plačilo: 7€/ uro
Status: Priglašeno osebno dopolnilno delo
user icon

Nudim varstvo otrok v Ljubljani

Sem Neža in nudim varstvo otrok na vašem domu med vikendi. Imam dolgoletne izkušnje z varstvom otrok (delala sem v nekaterih javnih vrtcih v Ljubljani, z otroki s posebnimi potrebami in v vrtcu z montessori programom). Trenutno obiskujem izobrazevanje za montessori pedagogiko. Delam v javnem vrtcu. Občasno, v popoldanskem času in ob vikendih imam čas za varstvo otrok na vašem domu.Sem ustvarjalna, nasmejana in prilagodljiva oseba, ki rada hodi v naravo. Igram na flavto, rada prebiram zgodbe in ustvarjam z otroki. Znam pripraviti tudi kaksno dejavnost v gozdu. Zlahka komuniciram tudi v angleskem jeziku. V okviru varstva otrok ponujam tudi kuhanje in pospravljanje. Za več informacij, me lahko kontaktirate na 064 111 127.

Podobni oglasi

Ljubljana
Kadarkoli
Varuška v Ljubljani
Sem mlajša upokojenka in sem na razpolago za varstvo otrok, če vam kaj to pomeni, da sem delala v zdravstvu. Starši pišite mi, če potrebujete varuško, hvala in lep pozdrav.
9. 3. 2022
Ljubljana Bežigrad
Dopoldne, Popoldne
Mini vrtec - Prosto mesto 1. starostna skupina
Dragi starši, v Mini vrtcu imamo prosto mesto za vpis v prvo starostno skupino za otroka od 1-3 leta. V prvi starostni je doma 10 otrok, tako da imamo majhno skupino otrok, kjer se lahko posvetimo bol...
9. 6. 2022

Niste našli, kar iščete?

Nastavite parametre in poiščite pravo varuško v sosednjem kraju.