Objavljeno 4. 10. 2022
Dopoldne
Plačilo: 7€/ uro
Status: Neurejena dejavnost
user icon

Nudim dopoldansko varstvo otrok

Pozdravljeni! Nudim varstvo otrok v dopoldanskem času (po dogovoru lahko tudi popoldne in med vikendi) od 4 do 8 ur dnevno . Sem študentka Pedagoške fakultete v Ljubljani in imam poleg teoretičnega znanja tudi veliko praktičnega. Že 5 let pogosto skrbim za svojega mlajšega bratca preko katerega sem dobila veliko izkušenj in občutek za delo z mlajšimi otroki. Ob priliki pa sem čuvala tudi otroke med 6 in 12 letom starosti in jim nudila učno pomoč. Sem ustvarjalna, iznajdljiva in zanesljiva. Z vašimi otroki bi hodila na sprehode, ustvarjala in jih zabavala ter kaj naučila. Z delom lahko pričnem takoj in ga opravljam vsak dan od ponedeljka do petka.

Podobni oglasi

Ljubljana Bežigrad
Dopoldne, Popoldne
Mini vrtec - Prosto mesto 1. starostna skupina
Dragi starši, v Mini vrtcu imamo prosto mesto za vpis v prvo starostno skupino za otroka od 1-3 leta. V prvi starostni je doma 10 otrok, tako da imamo majhno skupino otrok, kjer se lahko posvetimo bol...
9. 6. 2022
Ljubljana
Dopoldne
Nudim varstvo Ljubljana in okolica
Nudim varstvo v dopoldanskem času v Ljubljani in okolici. Sem mama 7letnice, imam veselje do dela z otroki, rada ustvarjam. V primeru, da potrebujete varuško, se mi javite in se vse dogovorimo.
12. 4. 2021

Niste našli, kar iščete?

Nastavite parametre in poiščite pravo varuško v sosednjem kraju.