Objavljeno 4. 10. 2022
Dopoldne
Plačilo: 7€/ uro
Status: Neurejena dejavnost
user icon

Nudim dopoldansko varstvo otrok

Pozdravljeni! Nudim varstvo otrok v dopoldanskem času (po dogovoru lahko tudi popoldne in med vikendi) od 4 do 8 ur dnevno . Sem študentka Pedagoške fakultete v Ljubljani in imam poleg teoretičnega znanja tudi veliko praktičnega. Že 5 let pogosto skrbim za svojega mlajšega bratca preko katerega sem dobila veliko izkušenj in občutek za delo z mlajšimi otroki. Ob priliki pa sem čuvala tudi otroke med 6 in 12 letom starosti in jim nudila učno pomoč. Sem ustvarjalna, iznajdljiva in zanesljiva. Z vašimi otroki bi hodila na sprehode, ustvarjala in jih zabavala ter kaj naučila. Z delom lahko pričnem takoj in ga opravljam vsak dan od ponedeljka do petka.

Podobni oglasi

Uredništvo Varstvo.net
Ljubljana
Dopoldne
Prosta mesta v Šiški
V Ljubljani v Šiški je še 1 prosto mesto v zasebnem vrtcu. Starši vabljeni na ogled prostorov in predstavitev poteka dneva in spoznajte vzgojiteljici.
30. 9. 2020
Ljubljana
Dopoldne, Popoldne, Zvečer, Med vikendi
Nudim varstvo v Ljubljani in okolici
Živjo! Sem Kaja, stara sem 24 let in živim v Ljubljani. Izredno se izobražujem v smeri predšolske vzgoje v Ljubljani in zraven opravljam še občasna varstva. Z delom z otroki imam že precej izkušenj, ...
16. 2. 2021

Niste našli, kar iščete?

Nastavite parametre in poiščite pravo varuško v sosednjem kraju.