Objavljeno 4. 10. 2022
Dopoldne
Plačilo: 7€/ uro
Status: Neurejena dejavnost
user icon

Nudim dopoldansko varstvo otrok

Pozdravljeni! Nudim varstvo otrok v dopoldanskem času (po dogovoru lahko tudi popoldne in med vikendi) od 4 do 8 ur dnevno . Sem študentka Pedagoške fakultete v Ljubljani in imam poleg teoretičnega znanja tudi veliko praktičnega. Že 5 let pogosto skrbim za svojega mlajšega bratca preko katerega sem dobila veliko izkušenj in občutek za delo z mlajšimi otroki. Ob priliki pa sem čuvala tudi otroke med 6 in 12 letom starosti in jim nudila učno pomoč. Sem ustvarjalna, iznajdljiva in zanesljiva. Z vašimi otroki bi hodila na sprehode, ustvarjala in jih zabavala ter kaj naučila. Z delom lahko pričnem takoj in ga opravljam vsak dan od ponedeljka do petka.

Podobni oglasi

Ljubljana
Popoldne, Zvečer, Med vikendi
Varstvo v Ljubljani
Nudim varstvo otrok med tednom od 11.30 ure dalje. V soboto in nedeljo je mogoče varstvo cel dan (kakšen vikend si vzamem prosto). Pridem na vašo lokacijo, kamorkoli, po Ljubljani.
18. 11. 2022
Ljubljana
Kadarkoli
Nudim varstvo v Ljubljani
Pozdravljeni! Moje ime je Nika, stara sem 26 in prihajam iz Ljubljane. Zelo me veseli delo z otroki in sem si nekaj izkušenj z varstvom šolarčkov in tistih najmlajših že nabrala. Sem zelo potepežljiv...
4. 4. 2021

Niste našli, kar iščete?

Nastavite parametre in poiščite pravo varuško v sosednjem kraju.