Član od: 9. 3. 2022

Devina F.

Delo z otroki je zame naravno, ne zdi se mi naporno, uživam ob družbi otrok in mi je enostavno poskrbeti za njih ter obenem skuhati. Z otroki govorimo isti jezik. V času varstva lahko skupaj rišemo, telovadimo, gremo na sprehod, se učimo jezika, beremo knjigice, poslušamo glasbo, pojemo, plešemo, gremo na Rožnik ali ša kaj drugega, kar bi starši želeli. Tekom osnovne in srednje šole sem skrbela, čuvala in vzgajala moja dva brata in sestro, vse od njihovega rojstva pa nekje do osmega leta starosti. Kot najstnica sem občasno čuvala tudi otroke drugih družin. Tekom študija Sociologije in Rusistike sem več mesecev delala v vrtcu kot pomočnica vzgojiteljice. Pri 21ih letih sem rodila sina, ki ima sedaj že 18 let. Veselim se sodelovanja in sem na voljo za varstvo otrok redno do julija, čez poletje pa občasno in po dogovoru. Čas za varstvo otrok v Ljubljani imam od torka do četrtka, za varstvo otrok v Kopru pa v ponedeljek in petek. Oboje dopoldan. Ob vikendih je možno varstvo otrok po dogovoru.

Več

Status: Neurejena dejavnost
Naziv podjetja: Društvo Aruubani
Plačilo: 8-12 eur/uro, 36-48eur/dan.
Starost: 39 let
Izkušnje:
Pomočnica vzgojiteljice: 3-4 leta stari otroci. Skrb za dva brata in sestro: 0-8 let stari otroci. Skrb za sina: 0-18 let.
Druga znanja: Deset let sem poučevala jogo in se pet let ukvarjala z alternativnim gledališčem. Zadnje tri leta pojem in igram spremljavo na kitaro. Govorim srbsko, hrvaško, angleško... Razumem in osnovno se lahko sporazumevam tudi rusko, špansko, francosko.

Lokacije varstva

Ljubljana
Torek, sreda, četrtek, petek: od jutra do popoldneva.
Koper
Ponedeljek in petek: od jutra do popoldneva. Vikendi: po dogovoru.




Niste našli, kar iščete?

Pričakajte sporočila varušk in prihranite čas.