Član od: 3. 7. 2021

Urša K.

Moje ime je Urša, v Mariboru sem študirala pedagogiko. Imam izkušnje pri delu z otroci in varstvom otrok. Sem tudi prostovoljka na zvezi prijateljev mladine v mariboru, kjer sem mentorica otrokom (od dveh do 15 let)na ustvarijalnih delavnicah. Uživam v delu z otroci in v njihovi družbi nasploh, oni pa z mano. Sem umetniški tip, zato z otroci tudi veliko ustvarjamo. V prostem casu slikam na platna in se ukvarjam z umetnostjo nasploh. V glasbeni šoli Krško, sem se 6 let ucila igrati klavir, in 8 let sem obiskovala pevski zbor. Tako, da mi petje in igranje instrumentov ni tuje. V Brežicah pa sem obiskovala srednjo šolo in sicer gimnazijo, tako da imam veliko splošnega znanja.

Več

Status: Neurejena dejavnost
Plačilo: po dogovoru
Starost: 31 let
Izkušnje:
Veliko delam z otroki, sem tudi mentorica otrokom (od 2-15 let) na Zvezi prijateljev mladine v Mariboru na ustvarijalnih delavnicah
Druga znanja: Znam 3 jezike (angleško, nemško, hrvaško in osnove španskega jezika), Veliko umetniško kreativnega znanja predvsem za otroke,... Igranje klavirja (narejena glasbena šola), obiskovala sem pevski zbor 8 let, obvladam osnove gimnastike in druge športe.
Priporočila: NE

Lokacije varstva

Maribor
kadarkoli




Niste našli, kar iščete?

Pričakajte sporočila varušk in prihranite čas.